Stockholm Sup Race

Stående paddling runt Kungsholmen. SUP tävlingen för alla!

 

Lördagen den 24:e augusti kl 13:00 samlas vi vid oss på Stockholm-SUP på Smedsuddsbadet, Stockholm, för att tillsammans paddla Kungsholmen runt.

Stockholm Sup Race är en SUP tävling för alla nivåer och passar både tävlingsinriktade men även er som vill testa på hur fantastiskt stående paddling är. Oavsett ambitionsnivå möts vi för att paddla stående nästan en mil tillsammans med likasinnade i en trevlig, historisk och mycket vacker miljö. Super tycker vi!

Tillsammans och utifrån våra egna förutsättningar gör vi detta för att visa de som ännu inte ståpaddlat vilken fantastisk sport och motionsform det är i en fin gemenskap. Här är alla farkoster för stående paddling välkomna och målet är framför allt att försöka paddla hela sträckan ståendes eller att testa om träningen har gett resultat.

Möjlighet till att hyra brädor och paddlar på plats finns så långt lagret räcker hos Stockholm-SUP, Crosswater och Surfbussen. Vi kommer även att hålla en clinic hos oss på Stockholm-SUP på fredag kl. 18.00 för alla intresserade samt en kortare teknik-instruktion på lördag förmiddag kl. 10.00 för de som vill ha några sista minuten-tips.

Gemensam start sker kl. 13.00. Vätskekontroll kommer att finnas hos Surfbussen i Karlbergskanalen efter ungefär halva sträckan. Vid start måste man ha leash/fångstrem. Är man under 18 år skall man även ha flytväst på sig.

Eventet sker på initiativ av oss på Stockholm-Sup/Rålis Kajak tillsammans med Crosswater och Kona windsurfing. Fina priser kommer att lottas ut bland alla deltagare från bland annat Yster SUP och ett specifikt pris går till den eller de som plockar upp mest skräp ur vattnet på vägen.

 

Anmälan & Ytterligare info

  • 400kr per person (vätskestationer & grillning ingår)
  • Vinsten går till WaterAid

För att anmäla dig till tävlingen:

Swisha 400kr till 123 29 66 901 (Stockholm Sup Race)
Viktigt: Ange ditt För- och efternamn i meddelandet

 

Sponsorer:


Tidigare tävlingar:

Stockholm Sup Race 2018