Stockholm SUP race

Stå upp! och paddla för miljön

Paddla SUP för miljön!

Lördagen den 22 augusti är det dags för Sveriges största SUP event, Stockholm SUP Race, där alla vinster från eventet går till organisationen WaterAid. Eventet bjuder på välgörenhetspaddling, tävling och umgänge med Stockholms SUP kollektiv. Registrering och samling sker vid Smedsuddsbadet och startskottet samt målgången är på vattnet under Västerbron.

Information om eventet

Tävlingen är för alla, nybörjare till proffs, miljöentusiaster och Greta fantaster. Loppet är runt kungsholmen och sträckan är ca 8,5 km. Tävlingen har två tävlingskategorier; Snabbast runt Kungsholmen och mest (vikt) skräp plockat på vägen runt. Under tävlingen så kommer det att finnas en vätskestation knappt halvvägs runt kungsholmen vid Surfbussen. Fina priser ges till vinnaren i respektive kategori samt utlottningspriser som alla deltagare har chans att vinna.

Tider:

22 augusti, 2020.

09:00 – Registrering öppnar

10:00 -> 10:30 – Teknik clinic för nybörjare 

12:30 – Gemensam information

13:00 – Start 

15:30  – Prisutdelning

Anmälan

Kostnad för deltagande är 270 kr och då ingår tävlingsdeltagande, donation till WaterAid och chans till utlottningspriser. Anmälan kan göras i förväg eller på plats under tävlingsdagen. 

Swish nummer: 123 29 66 901  (Stockholm Sup Race) 

Kostnad: 270 kr

Meddelande (VIKTIGT): För- och efternamn som meddelande. 

Hyra SUP

För dig som vill hyra SUP så rekommenderar vi följande uthyrningar:

Stockholm SUP

Surfbussen

Crosswater

Information om Water Aid

WaterAid’s vision är en värld där alla, överallt, har rent vatten, toaletter och hygien. Du kan vara med och förändra liv bland världens fattigaste och mest marginaliserade människor. 

SUP-clinic för nybörjare

På fredagen 21 augusti 18:00 och på tävlingsdagen 10:00 så kommer det att hållas kortare SUP-clinics med fokus på teknik för anmälda deltagare på Rålis kajak.

Frågor?

Kontakta eventansvarig via e-postaddressen: info@stockholm-sup.se

Sponsorer 2019:


Tidigare tävlingar:

Stockholm Sup Race 2018