SUP Yoga

 

 

Vad är SUP Yoga?

Under säsongen arrangerar vi, på Stockholm SUP, SUP Yoga som är en ny växande trend. SUP Yogan utförs på en lång stabil surfingbräda i mindre grupper. Genom de stabila brädorna är passen anpassade till varje deltagares nivå och  som nybörjare är det inga problem att delta. Alla är varmt välkomna att testa SUP Yoga. Det finns inga krav på tidigare erfarenhet av varken yoga eller SUP men av säkerhetsskäl är det viktigt att du kan simma. Under SUP Yogan får du givetvis också möjligheten att prova på att paddla med SUP brädan.

SUP yogan är uppbygd av dynamiska rörelser i lugn rytm länkade till andningen. Denna träningsform är både utmärkt för att finna lugn och avslappning samtidigt som det ger en balans- och styrketräning. Genom vattnets konstanta rörelse hjälper det dig att hitta fokus, närvaro och skapar även en förstärkt träningseffekt för balanssinnet.

 

 

 

SOMMARENS SUP YOGA SCHEMA

SUP yogan som vi anordnar tar plats vid  Stockholm SUP (Klicka här för karta), på Kungsholmen intill Rålambshovsparken

Schemat för sommaren 2018 är följande:

Onsdag 18.00-19.30

Lördag 10.00-11.30

Söndag 12.00-13.30

 

 

Övrig info

Vi rekommenderar att du kommer till Stockholm SUP minst 15 min innan SUP Yogan ska börja. Under denna tid hinner vi förbereda och hitta en bräda för dig samt instruera dig i SUP teknik på land innan yogapasset. Därefter paddlar vi ut och yogar på vattnet.

 

 

 

 

PRISER OCH BOKNING AV EN KLASS MED SUP YOGA :

 

PRISER:

SUP Yoga 1,5 h: 300 kr

Boka Nu
Boka kan du lätt göra HÄR på hemsidan. Om du har övriga frågor och funderingar kan du kontakta oss på telefon: +46707717273 eller maila till oss: info@stockholm-sup.se